Vols optimitzar la tarifa elèctrica de la teva empresa?

La millor opció perquè estalviïs electricitat?Una oferta personalitzada adaptada a la teva empresa

Avui dia hi ha moltes formes de contractar l’energia: productes fixos, indexats, opcions de compra agregada… i aquests productes depenen de molts factors, fent del preu de l’electricitat un concepte molt complex.


Com contractar la millor tarifa elèctrica per a la teva empresa?

La Cecot posa a disposició de les empreses el Servei d’Assessorament en Optimització elèctrica, que t’ofereix gratuïtament:

  • Un estudi comparatiu amb l’oferta existent al mercat oferint, en qualsevol cas, alternatives amb certificat de garantia d’origen verd/renovable.
  • L’estudi sempre serà personalitzat i analitzarà les necessitats de l’empresa, l’històric de consums, l’estat financer i la fórmula de contractació més convenient.
  • Compromís de seguiment anual. L’assessor realitza un informe anual amb l’anàlisi de l’estalvi real que ha tingut l’empresa.
  • Permanències personalitzades i revisió de les condicions del contracte. Es personalitzen les permanències i s’estudien i apliquen en funció de les tendències del mercat. L’assessor decidirà, segons el moment del mercat, la durada del contracte i es revisaran les condicions per intentar millorar-les, en cas que hi hagui l’oportunitat de fixar un bon preu.
  • Possibilitat d’oferir solucions de contractació en funció de les preferències de l’empresa: preus fixes amb diversos terminis temporals, indexats amb opció de fixar sostres, etc.
  • Atenció personalitzada en el seguiment post-contractació: Gestió d’incidències, reclamacions, etc.

Si vols reduir la teva despesa elèctrica de la teva empresa, només ens has d’enviar l’última factura a estalvienergetic@cecot.org o a través d’aquest formulari. Els nostres assessors faran l’estudi personalitzat, on veuràs el teu potencial estalvi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *