Vols optimitzar la tarifa elèctrica de la teva empresa?

La millor opció perquè estalviïs electricitat? Una oferta personalitzada adaptada a la teva empresa

Avui dia hi ha moltes formes de contractar l’energia: hi ha productes fixos, indexats, opcions de compra agregada, etc. I, aquests productes, són productes que depenen de molts factors, fent del preu de l’electricitat un concepte molt complex.

Com contractar la millor tarifa elèctrica per a la teva empresa?

La Cecot posa a disposició de les empreses el Servei d’Assessorament en Optimització elèctrica, que t’ofereix gratuïtament:

  • Un estudi comparatiu amb l’oferta existent al mercat oferint, en qualsevol cas, alternatives amb certificat de garantia d’origen verd/renovable.
  • L’estudi sempre serà personalitzat i analitzarà les necessitats de l’empresa, l’històric de consums, l’estat financer i la fórmula de contractació més convenient.
  • Compromís de seguiment anual. L’assessor realitza un informe anual amb l’anàlisi de l’estalvi real que ha tingut l’empresa.
  • Permanències personalitzades i revisió de les condicions del contracte. Es personalitzen les permanències i s’estudien i apliquen en funció de les tendències del mercat. L’assessor decidirà, segons el moment del mercat, la durada del contracte i es revisaran les condicions per intentar millorar-les, en cas que hi hagui l’oportunitat de fixar un bon preu.
  • Possibilitat d’oferir solucions de contractació en funció de les preferències de l’empresa: preus fixes amb diversos terminis temporals, indexats amb opció de fixar sostres, etc.
  • Atenció personalitzada en el seguiment post-contractació: Gestió d’incidències, reclamacions, etc.

Si vols reduir la teva despesa elèctrica de la teva empresa, només ens has d’enviar l’última factura a estalvienergetic@cecot.org o a través d’aquest formulari. Els nostres assessors faran l’estudi personalitzat, on veuràs el teu potencial estalvi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *