Vols posar plaques fotovoltaiques però no saps el seu cost ni com fer-ho? La Cecot t’ajuda!

Estàs pensant en un projecte d’autoconsum fotovoltaic per a la teva empresa, però no saps per on començar ni quina seria la inversió? Contacta’ns, t’assessorem gratuïtament

A través de l’Oficina per a la Transició Energètica, disposes d’un equip de professionals que t’ajudaran a fer realitat el teu projecte, oferint-te:


  • Assessorament. Tens a la teva disposició el millor equip d’especialistes en energia fotovoltaica.
  • Professionalitat. A través dels nostres proveïdors homologats, analitzarem les teves necessitats per oferir-te diferents propostes i t’ajudarem a triar el projecte d’autoconsum fotovoltaic que millor s’adapti a les teves necessitats.
  • Suport. T’ajudem amb els tràmits administratius, i en la cerca d’ajusts i subvencions que es vagin publicant.
  • Finançament. Si necessites finançar el teu projecte, t’ajudem a trobar la millor opció, entre les diferents entitats amb les que tenim acord.

Si vols reduir la despesa elèctrica produint la teva pròpia energia, assessora’t abans de prendre cap decisió, trucant al telèfon d’atenció 93736 60 00, enviant un correu electrònic a renovables@cecot.org o enviant-nos aquest formulari.

Carles Vidal

Responsable de l’àrea d’Eficiencia energètica i Renovables DE LA CECOT

La seva trajectòria professional ha transcorregut, des de fa més de 15 anys, dins del món de la consultoria energètica empresarial, com a responsable del segment Pyme d’Union Fenosa i Alpiq Energia.

Actualment és Director Canal Pyme a EnergyHouse companyia fundada per experts directius del sector energètic amb un ampli coneixement dels mercats europeus d’electricitat, gas natural, energies renovables i eficiència energètica.

CONSULTA A L’ASSESSOR

Què és l’energia solar fotovoltaica i com funciona?

L’energia solar fotovoltaica transforma de manera directa la llum solar en electricitat emprant una tecnologia basada en l´efecte fotovoltaic. Els panells fotovoltaics estan composts de cèl·lules fotovoltaiques, que són les responsables de transformar la llum solar en energia elèctrica. Aquesta electricitat es pot utilitzar directament o emmagatzemar-la en bateries per a quan sigui necessària”.

Avantatges de l’autoconsum fotovoltaic:

L’energia elèctrica generada mitjançant panells solars fotovoltaics és inesgotable i no contamina, per la qual cosa contribueix al desenvolupament sostenible, a més d’afavorir el desenvolupament de l’ocupació local.

  • Els sistemes d’autoconsum fotovoltaics utilitzen l’energia solar, una font gratuïta, inesgotable, neta i respectuosa amb el medi ambient.
  • Es redueix la dependència energètica dels mercats energètics.
  • Alta rendibilitat de la inversió i amb una vida útil molt llarga, que revaloren els actius de les empreses.
  • S’aconsegueix més control i estalvi de la despesa energètica.
  • Es genera un sistema distribuït de generació elèctrica que redueix la necessitat d’invertir en
  • noves xarxes i redueix les pèrdues d’energia pel transport de l’electricitat a través de la xarxa.