Vols posar plaques fotovoltaiques però no saps el seu cost ni com fer-ho? La Cecot t’ajuda!

Estàs pensant en un projecte d’autoconsum fotovoltaic per a la teva empresa, però no saps per on començar ni quina seria la inversió? Assessora’t!

Carles Vidal | Responsable de l’àrea d’Eficiencia energètica i Renovables

La seva trajectòria professional ha transcorregut, des de fa més de 15 anys, dins del món de la consultoria energètica empresarial, com a responsable del segment Pyme d’Union Fenosa i Alpiq Energia.

Actualment és Director Canal Pyme a EnergyHouse companyia fundada per experts directius del sector energètic amb un ampli coneixement dels mercats europeus d’electricitat, gas natural, energies renovables i eficiència energètica.

CONSULTA A L’ASSESSOR

Què t’ofereix l’Oficina per a la Transició Energètica de la Cecot?

La Cecot, a través de l’Oficina per a la Transició Energètica, posa a la teva disposició un equip de professionals que t’ajudaran a fer realitat el teu projecte, oferint-te:

  • Assessorament. Tens a la teva disposició el millor equip d’especialistes en energia fotovoltaica.
  • Professionalitat. A través dels nostres proveïdors homologats, analitzarem les teves necessitats per oferir-te diferents propostes i t’ajudarem a triar el projecte d’autoconsum fotovoltaic que millor s’adapti a les teves necessitats.
  • Suport. T’ajudem amb els tràmits administratius, i en la cerca d’ajusts i subvencions que es vagin publicant.
  • Finançament. Si necessites finançar el teu projecte, t’ajudem a trobar la millor opció, entre les diferents entitats amb les que tenim acord.

Si vols reduir la despesa elèctrica produint la teva pròpia energia, assessora’t abans de prendre cap decisió, trucant al telèfon d’atenció 93736 60 00, enviant un correu electrònic a renovables@cecot.org o enviant-nos aquest formulari.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *