Et preocupa la pujada de la despesa elèctrica? Assessora’t a la Cecot! T’ajudem a estalviar.

Demana’ns la teva oferta personalitzada i oblida’t de les pujades i baixades del preu de l’electricitat.

Què t’oferim?

  • Estudi comparatiu amb l’oferta existent al mercat oferint, en qualsevol cas, alternatives amb certificat de garantia d’origen verd/renovable.
  • Estudi personalitzat. Analitzant les necessitats de l’empresa, l’històric de consums, l’estat financer i la fórmula de contractació més convenient.
  • Compromís de seguiment anual. Realitzarem un informe anual amb l’anàlisi de l’estalvi real que ha tingut l’empresa.
  • Permanències personalitzades i revisió de les condicions del contracte. Es personalitzen les permanències i s’estudien i apliquen en funció de les tendències del mercat. Des de l’Àrea d’Assessorament Energètic de la Cecot t’aconsellarem, segons el moment del mercat, la durada del contracte i revisarem les condicions per intentar millorar-les, en cas que hi hagui l’oportunitat de fixar un bon preu.
  • Possibilitat d’oferir solucions de contractació en funció de les preferències de l’empresa: preus fixes amb diversos terminis temporals, indexats amb opció de fixar sostres, etc.
  • Atenció personalitzada en el seguiment post-contractació: Gestió d’incidències, reclamacions, etc.

Què has de fer?

Si vols reduir la despesa elèctrica de la teva empresa, només ens has d’enviar l’última factura a estalvienergetic@cecot.org  o a través d’aquest formulari. Els nostres assessors faran l’estudi personalitzat, on veuràs el teu potencial estalvi.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *